پذیرش 09383896476

تلفن تماس دکتر صادقپور جراح قلب جهت مشاوره : 09383896476

آدرس تلگرام جهت مشاوره اینجا را کلیک کنید

برای اولین بار تاریخچه نیم قرن پیوند قلب در ایران

از سال 1347 اولین قدم جهت شروع پیوند قلب در ایران (پیوند قلب یک سگ) تا سال 1396

پیوند قلب یک نوجوان 15 ساله در قفسه سینه کودکی 4 ساله توسط دکتر صادقپور در بیمارستان قلب شهید رجایی

علائم بیماری های قلبی و مراجعه به اورژانس

مشاوره رایگان با دکتر صادقپور

09367817078

https://telegram.me/clinicpersia

الو ، اورژانس!

الو اورژانس حال پدرم وخیم است

الو اورژانس لطفا کمک کنید

الو اورژانس کمک کنید،  بیمار قلبی حال مساعدی ندارد کمکی از دست ما ساخته نیست!

الو اورژانس خیلی استرس دارم حال مادرم بد شده است لطفا سریع تر کمک کنید.

این پیام ها و جملات در زمانی که حال بیمار در منزل و یا جایی دور از کمک های پزشکی ، وخیم می شود  ، معمولا از طرف اطرافیان بیمار عنوان می شود . پیام هایی در تماس های تلفنی فوری با مراکز اورژانس صورت گرفته و افراد آموزش دیده و پزشکان از طرف اورژانس به سرعت به محل مراجعه می کنند.

 زمانی که حال بیمار به طور ناگهانی رو به وخامت می گذارد ، همه چیز خیلی سریع پیش می رود و ممکن است خیلی موارد مهم و ضروری از یاد برود تا اندازه ای که اطرافیان بیمار دچار استرس و سردرگمی شده و نمی دانند که باید چه کاری انجام دهند. در این زمان ، وقت ، عامل مهمی در تعیین سرنوشت بیمار بوده و زمان را نباید از دست داد. در این زمان اطرافیان بیمار کلافه  شده و اگر کاری از دستشان بر نمی آید به دلیل دستپاچگی و عدم خونسردی است. از طرف دیگر نیز اگر اقدام خودسرانه ای صورت گیرد ممکن است عواقب بدی برای بیمار به همراه بیاورد . در این زمان بهترین کاری که میتوان انجام داد تماس با اورژانس است . بدون آنکه خونسردی خود را از دست داده و دچار اضطراب شویم ، به طور خلاصه وضعیت بیمار را توضیح داده و با آرامش منتظر اورژانس شویم.

معروف ترین جراح قلب در ایران - بهترین جراح قلب بیمارستان رجایی - کلینیک تخصصی قلب - کلینیک فوق تخصصی پرشیا قلب انسان - آناتومی قلب - ساختمان قلب - ساختار قلب - تعریف قلب - قلب انسان چگونه کار می کند - پرشیا کلینیک کلینیک تخصصی قلب تهران - بهترین جراح قلب تهران - بهترین فوق تخصص جراح قلب و عروق در تهران - جراح قلب خوب - www.persiaclinic.com سکته قلبی خفیف - درمان سکته قلبی - پیشگیری از سکته قلبی - انواع سکته قلبی - علائم سکته قلبی در خواب - جراحی قلب بهترین جراح قلب - بهترین جراح قلب تهران - فوق تخصص جراح قلب و عروق دکتر صادقپور - کلینیک فوق تخصصی جراحی قلب پرشیا - www.persiaclinic.com کلینیک فوق تخصصی منطقه 7 - ببهترین جراح قلب بیمارستان بهمن - بهترین فوق تخصص قلب در تهران - جراحی قلب - پیوند قلب - عمل قلب باز - جراح قلب خوب دکتر جراح قلب - بهترین جراح قلب و عروق - بترین جراح قلب بیمارستان رجایی - معروف ترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - جراح قلب خوب در تهران جراحی قلب - پیوند قلب - سکته قلبی - معروف ترین جراح قلب - بهترین جراح قلب - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - دکتر صادقپور جراح قلب - کلینیک فوق تخصصی پرشیا - معروف ترین جراح قلب در ایران - دکتر صادقپور جراح قلب - بهترین دکتر فوق تخصص قلب در تهران - جراح قلب - پیوند قلب کلینیک فوق تخصصی منطقه 7 - دکتر قلب خوب - دکتر صادقپور - دکتر صادقپور جراح قلب - بهترین جراح قلب و عروق - www.persiaclinic.com کلینیک تخصصی پرشیا - دکتر صادقپور بهترین جراح قلب - جراح قلب خوب در تهران - بیماران قلبی چه بخورند - بیماران قلبی چه غذاهایی بخورند - جراحی قلب بهترین جراح قلب - دکتر صادقپور جراح قلب - دکتر جراح قلب و عروق - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - جراح قلب خوب - www.persiaclinic.com بهترین جراح قلب - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق در تهران - جراح قلب تهران - معروف ترین جراح قلب ایران - کلینیک فوق تخصصی پرشیا بهترین دکتر فوق تخصص قلب در تهران - دکتر صادقپور جراح قلب - کلینیک تخصصی قلب - بیماری های عفونی - جراح قلب و عروق در تهران هزینه پیوند قلب - هزینه جراحی قلب و عروق - هزینه عمل قلب باز - بهترین جراح قلب باز - بهترین فوق تخصص قلب و عروق - خوب ترین جراح قلب کلینیک تخصصی قلب - کلینیک تخصصی قلب و عروق منطقه 7 - بهترین جراح قلب - بهترین فوق تخصص قلب و عروق - پرشیا کلینیک معروف ترین جراح قلب ایران - بهترین جراح قلب و عروق - بهترین جراح قلب کودکان در ایران - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - www.persiaclinic.com بهترین جراح قلب در تهران - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - جراح قلب تهران - بهترین جراح قلب - جراحی قلب - www.persiaclinic.com فوق تخصص جراحی قلب و عروق در تهران - بهترین جراح قلب بیمارستان رجایی - معرف ترین جراح قلب در ایران - جراح قلب خوب - جراح بهترین جراح قلب - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - بهترین فوق تخصص جراح قلب و عروق در تهران - جراح قلب خوب

بسیاری از افراد به دلیل بالا رفتن میزان آگاهی و حساسیت های لازم درمورد سلامتی خود و اطرافیان به نوعی حساسیت و استرس و مورد تهدید واقع شدن در برابر بیماری ها ، دچار شده اند و به محض بروز کوچکترین ناراحتی سریعا با اورژانس تماس می گیرند. در برخی موارد گاه دیده شده است که درخواست آمبولانس برای یک سرماخوردگی همراه با تب و لرز بوده و نیازی به فوریت های پزشکی نمی باشد. به همین دلیل با افرزایش آگاهی مردم نسبت به وظایف اصلی اورژانس و همچنین فوریت های پزشکی ، تعادل و توازن مناسبی بین تقاضای افراد و اورژانس پدید می آید.

الو ، اورژانس و بیماران قلبی و عروقی

بیماری قلبی و عروقی یکی از کشنده ترین و قاتل درجه یک در کشور ها به شمار می رود. حدودا نیمی از مرگ و میر های بیماران قلب و عروق به سبب بیماری عروق کرونر ، شامل حملات قلبی هستند. در موارد بسیار حاد ، بسیاری از بیماران قلبی متاسفانه پیش از رسیدن به بیمارستان و اورژانس جان خود را از دست می دهند. اما اگر اقدامات صحیح و به موقع انجام شود می توان تا حدود زیادی از آسیب ها و خطرات احتمالی جلوگیری کنیم. برخی از حملات و ناراحتی های قلبی گاه به صورت شدید و به طور ناگهانی صورت می گیرد اما اکثر این حملات نیز به آرامی شروع شده و با درد کم و خفیف و ناراحتی همراه است. برخی از نشانه های حاد و اورژانسی به صورت زیر می باشد :

 

تنگی نفس :

 این حالت احتمالا با ناراحتی قفسه سینه و یا بدون آن همراه است. نشانه های دیگری که باید به آن توجه کرد به صورت عرق سرد ، تهوع و  یا سبکی سر است. یکی دیگر از نشانه ها و ناراحتی های دیگر شامل ناراحتی در دیگر نقاط بدن است که شامل درد  در یک بازو و یا هر دو بازو ، گردن ، پشت سر ، معده و فک بیمار می شود.

ناراحتی و مشکل در قفسه سینه که معمولا در مرکز قفسه سینه ایجاد شده و بیشتر از چند دقیقه طول می کشد. و احتمال دارد که این درد به صورت برگشتی بوده و آرام شده و مجددا درد شروع شود. در این حالت بیمار، احساس درد و سنگینی و یا احساس پری در قفسه سینه دارد.

 اگر هر یک از عوامل و نشانه های نام برده در بیمار مشاهده شد ، باید بلافاصله با اورژانس تماس گرفته شود. هرگز در این مواقع خودتان رانندگی نکنید و بهتر است کسی از اطرافیان شما را به بیمارستان برسانند. در مدت زمانی که حال بیمار رو به وخامت گذاشته می شود، در صورتی که آموزش و آمادگی لازم را در مورد مواجهه با شرایط حاد بیمار را داشته باشید ، به بررسی وضعیت بیمار بپردازید در صورتی که بیمار نبض و ضربان قلب ندارد می توانید برای نجات بیمار از تنفس دهان به دهان و ماساژ قفسه سینه کمک بگیرید. در زمان وخامت حال بیمار ، وقت را که عامل مهمی در سلامت بیمار به شمار می رود  باید مورد اهمیت قرار بگیرد. گاهی مشاهده شده است که بیمار بیشتر از دو ساعت تا رسیدن کم های پزشکی و اورژانس منتظر می ماند و یا در خبر رساندن به اورژانس تعلل کرده و زمان طلایی را از دست می دهند. دربرخی از موارد نیز بیمار از کمک خواستن احساس خجالت داشته و یا از شرح وضعیت خود  به پزشک می ترسند.

حمله های قلبی اغلب به علت قطع جریان خون به قلب رخ می دهد. به عبارتی مرگ سلول های عضلانی قلب در اثر کاهش جریان خون و یا توقف جریان خون سرخرگ های قلب . مثلا لخته شدن خون در رگ های قلب. در این زمان ، بالاترین خطر به صورت توقف ضربان قلب است. در این گونه موارد شناخت نشانه های حمله قلبی بسیار مهم است این کار در جهت کمک رساندن به بیمار اورژانسی بسیار موثر خواهد بود. نشانه های حمله قلبی به صورت زیر دسته بندی می شود:

 

آشنایی با علائم سکته قلبی و علائم اورژانسی

سکته و حمله قلبی و احساس سنگینی و فشار زیاد و غیر طبیعی بر روی قفسه سینه :

این فشار همانند این است که گویی وزنه سنگینی بر روی قفسه سینه قرار گرفته است. این احساس ناخوش آیند معمولا چند دقیقه طول کشیده و ممکن است رفع شده و مجددا ظاهر شود. حتی در بعضی موارد ممکن است احساس سوزش سر دل و یا سو ء هاضمه در فرد ایجاد شود.

درد پایدار و مزمن در قفسه سینه که به صورت احساس پری و سنگینی در قفسه سینه است.

 

ایجاد درد و گسترش آن به قسمت دست ها ، فک و گردن:

این درد می تواند شامل درد و ناراحتی در یک بازو و یا هر دو بازو ، پشت ، شانه ها و کتف ، و قسمت بالای معده باشد.  احساس درد در ناحیه پشت و گردن و فک  ، یکی از علائم شایع و معمول سکته قلبی در خانم ها می باشد.

 

تنگی نفس شدید:

این علامت گاه به طور ناگهانی رخ می دهد . مثلا هنگامی که شما در حال استراحت هستید و یا فعالیت بدنی زیادی ندارید ، ممکن است برای نفس کشیدن عادی دچار مشکل شده و نفس کم بیاورید. تنگی نفس گاه همراه و یا قبل از درد قفسه سینه می باشد که حتی ممکن است باعث بروز سکته قلبی شود.

 

احساس درد و ناراحتی در ناحیه شکم مانند ناراحتی سوء هاضمه:

این احساس همانند احساس سوزش سر دل بوده و فرد گاه دچار اشتباه می شود اما این علامت یکی از علائم مربوط به حملات قلبی می باشد.

 

از حال رفتن و بی حالی غیر منتظره بیمار:

خستگی و بیحالی ناگهانی و یا احساس کمبود انرژی را نباید نادیده گرفت. این علامت می تواند کوتاه مدت بوده و یا چند روز مشاهده شود.

خاکستری شدن پوست و یا کبود شدن لب ها.

ضربان کند و یا سریع قلب و یا ضربان نامنظم.

نفس نفس زدن فرد به شکلی که احساس کمبود هوا مشاهده می شود.

 

تهوع و استفراغ:

حالت تهوع و استفراغ در خانم ها بیشتر از آقایان مشاهده می شود. احساس حالت تهوع و یا سو ء هاضمه گاهی جدی گرفته نمی شود و با بیماری های دیگر اشتباه گرفته می شود.

 

عرق سرد:

عرق بیش از حد که به عرق سرد نیز معروف است یکی از علائم سکته قلبی است. البته در خانم به دلیل یلئسگی ممکن است این عرق سرد مشاهده شود که به دلیل گرگرفتگی بوده و ارتباطی با سکته قلبی ندارد.

 

کمک های اولیه در هنگام حمله قلبی

1. بیمار را به حالت خوابیده و یا نیمه خوابیده قرار داده و زانوهای بیمار در این حالت جمع شده باشد.

2. برای کمک و اقدامات و فوریت های پزشکی با اورژانس تماس بگیرید.

3. اگر بیمار قرص و یا اسپری خاصی برای بیماری خود مصرف می کند به او کمک کنید تا داروی خود را مصرف کند.

4. ضربان قلب و تنفس بیمار را تا رسیدن اورژانس مرتب بررسی و چک کنید.

5. در صورت عدم هوشیاری بیمار و یا در صورتی که بیمار ناهوشیار شد ، اقدامات اولیه را در رابطه با این گونه مواقع صورت دهید.

البته این گونه کمک های اولیه جای کمک های ضروری اورژانس را نگرفته و فقط به منظور حفظ و  نجات جان بیمار از خطر مرگ تا رسیدن اورژانس موثر خواهد بود.

 

در مواقعی سکته قلبی چه باید کرد؟

اگر در منزل تنها بوده و ناگهان دچار حمله قلبی شدید نترسید ، شروع به سرفه کردن کنید . این سرفه ها بهتر است به صورت سرفه های پی در پی و محکم باشد و قبل از هر سرفه نفس عمیقی بکشید . سرفه ها باید طولانی و عمیق باشد درست مانند زمانی که می خواهید خلط را از ته سینه خود خارج سازید . تا زمانی که کمک های اورژانسی برسد و قلب شما مجددا به صورت طبیعی بزند ، بدون توقف این عمل را انجام دهید.

نفس عمیق و سرفه باعث می شود که اکسیژن به درون ریه های شما وارد شده و به قلب شما فشار آمده و مجددا سبب گردش خون شود. این فشار نیز سبب بازگشت ریتم طبیعی قلب گردیده و به این ترتیب فردی که دچار حمله قلبی شده است می تواند یا خود را به بیمارستان برساند و یا منتظر اورژانس و خدمات اورژانس بماند.

 در زمانی که حمله قلبی رخ می دهد سعی کنید به تمام کسانی که می شناسید موضوع را اطلاع دهید زیرا این کار در نجات جان خود و یا اطرافیانی که دچار حمله قلبی شده اند بسیار موثر است. امروزه متاسفانه به دلیل شرایط سخت و پر استرس زندگی و تغییر در سبک و روش زندگی ، حملات قلبی در اکثر سنین مشاهده می شود. در هنگام بروز حمله قلبی در ابتدا باید خونسردی خود را کاملا حفظ کرده و از انجام هر گونه فعالیت خودداری کنیم .

قرص و یا کپسول زیر زبانی را درصورت اورژانسی بودن وضعیت خود و یا بیمار ، مصرف کرده و به مدت 5 دقیقه صبر کنیم.

اگر درد بر طرف نشد مجددا از قرص زیر زبانی استفاده کنیم.

در صورتی که باز هم درد از بین نرفت باید به اورژانس اطلاع داده و به اولین مراکز درمانی مراجعه کنیم.

اگر هر یک از علائم نام برده شده در سکته قلبی را در فردی مشاهده کردید که بیش از 5 دقیقه طول کشید ، با اورژانس تماس گرفته و به خاطر داشته باشید  که سرعت در کمک رسانی ، می تواند زندگی فرد مبتلا به سکته قلبی را نجات دهد.

الو اورژانس در گوگل

جراحی قلب و عروق , عمل قلب باز , قلب , بایپس قلب , جراحی قل , پیوند قلب , قلب و عروق , دکتر علی صادق پور , جراحی عمومی , رگ قلب جراحی قلب و عروق , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب , دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , دکتر صادق پور طبایی
جراحی قلب , جراح قلب , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب و عروق , عمل قلب باز , دکتر صادق پور , نارسایی قلبی
بیمارستان قلب, بیمارستان 502 ارتش , بیمار قلب , جراحی قلب و عروق , جراح قلب , پیوند قلب , دکتر علی صادق پور
دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , جراحی قلب و عروق , جراحی قلب , بیمارستان 502 ارتش , بیمارستان قلب , درمان بیماری قلب

 

جراحی قلب و عروق , عمل قلب باز , قلب , بایپس قلب , جراحی قل , پیوند قلب , قلب و عروق , دکتر علی صادق پور , جراحی عمومی , رگ قلب جراحی قلب و عروق , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب , دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , دکتر صادق پور طبایی
دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , جراحی قلب و عروق , جراحی قلب , بیمارستان 502 ارتش , بیمارستان قلب , درمان بیماری قلب
بیمارستان قلب, بیمارستان 502 ارتش , بیمار قلب , جراحی قلب و عروق , جراح قلب , پیوند قلب , دکتر علی صادق پور
جراحی قلب , جراح قلب , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب و عروق , عمل قلب باز , دکتر صادق پور , نارسایی قلبی
جراحی قلب و عروق , عمل قلب باز , قلب , بایپس قلب , جراحی قل , پیوند قلب , قلب و عروق , دکتر علی صادق پور , جراحی عمومی , رگ قلب جراحی قلب و عروق , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب , دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , دکتر صادق پور طبایی
دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , جراحی قلب و عروق , جراحی قلب , بیمارستان 502 ارتش , بیمارستان قلب , درمان بیماری قلب
جراحی قلب , جراح قلب , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب و عروق , عمل قلب باز , دکتر صادق پور , نارسایی قلبی
بیمارستان قلب, بیمارستان 502 ارتش , بیمار قلب , جراحی قلب و عروق , جراح قلب , پیوند قلب , دکتر علی صادق پور